Почистването на септични ями се извършва чрез промиване на вътрешността и изсмукване на цялото съдържание на септичната яма. Това се извършва с мощни машини и помпи в цистерна, но е възможно да се наложи допълнително, ръчно разбиване и изгребване на част от отпадъка в ямата.

Почистване на септични ями.

Почистването на септични ями изисква професионална техника и тежки машини. То не може да бъде извършено ръчно или с подръчни средства. Съща така, съдържанието на септичната яма трябва да бъде изхвълено на отредено от закона място.

Ние можем да ви помогнем с всичко това. Достатъчно е само да ни потърсите на телефоните обявени по-долу.

"каналДО"
От
канал - ДО сифон.

Тел: 0886 71 56 35


Денонощно почистване на септични ями, до час за град София и региона.
Обадете се!

Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и други.

Отпушваме качествено, бързо, лесно и евтино.

Не се тревожете, регулярно почистване на септичната яма е нещо, от което имат нужда редица домакинства в България. При всички септични ями съществува вероятност от препълване с отпадни води. Това се случва, когато отпадъците превишат попивателната способност на септичната яма. Понякога, за да се забави процес, до основния резервоар на ямата се изгражда утайник, а пречистените води се отвеждат (чрез тръба) до попивно поле. Но дори и в този случай рано или късно септичната яма се запълва.

Задължително е регулярно (в зависимост от големината на ямата), да се почиства из основи и отводнява септичната яма със специализирана техника. Съдържанието на септичната яма се изпомпва, а ямата се промива, след това мръсотията се извозва до специално разрешено място и се изхвърля. Ние можем да ви предложим цялата тази процедура. Потърсте ни.

Ние почистваме септични ями.

Ние от "каналДО" предлагаме услугата професионално почистване на септични ями. Занимаваме се с това от над 10 години. Разполагаме със специализирана техника от най-високо ниво и професионалисти за почистване на септични ями, всеки от които има над 12 години опит в почистването на септични ями.

"каналДО"
От
канал - ДО сифон.

Тел: 0886 71 56 35


Денонощно почистване на септични ями, до час за град София и региона.
Обадете се!

Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и други.

Отпушваме качествено, бързо, лесно и евтино.

Нашият екип не го е страх да се изцапа, и често успяваме там, където други се отказват.

Ние не се отказваме дори в моментите, в които се налага ръчно разбиване и почистване на отпадъци в септичната яма.

Работата ни е до голяма степен наша мисия и затова влагаме всичко от себе си във всеки един момент, без никакъв компромис.

Разполагаме със специална техника за разбиване на твърдите елементи в септичната яма. По заявка можем да извършим и дезинфекция на контейнера със специален препарат. Можем да предложим абонамент за периодично почистване на септични ями, за тези които се експлоатират по-екстензивно.

Потърсете ни чрез телефоните на сайта, ние ще се отзовем на момента и ще направим необходимото за вашата яма.

Работим денонощно!
Отпушваме канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др.

Тел: 0886 71 56 35

Отпушваме качествено, бързо, лесно и евтино.

Споделeте тази страница:

Сайтът използва "бисквитки". Използвайки го, Вие се съгласявате с нашите условия за използване на сайта, включително с нашата политиката за поверителност и политика за използване на "бисквитки".