каналДО - аварийно отпушване на канали.

От канал ДО сифон - каналДО

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1)  0886 71 56 35

24/7 аварийно отпушване на канали в София и региона, обадете се.
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Професионална техника, бързо, лесно, евтино. При запушен канал не губете време, не оставяйте проблема да се задълбочи - звъннете на професионалистите от каналДО.

Обадете се за посещение от експерти в района на София ( само 30 лева за оглед ).
Отпушваме канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Заявете на телефон:
0899 828 158 | 0886 71 56 35

каналДО. Топ 5 интересни идеи как да отпушим канала в къщи.

Всяка една домакиня се е сблъсквала със понятието запушена мивка. И като добър пример за своето семейство тя е длъжна сама да се справи с проблема.
Ето защо ние от каналДо бих ме искали да ви дадем някои интересни идеи за частично запушени мивки и канали (бавно оттичащи се), като използваме подръчни средства, които се намират без проблеми във всяко домакинство без да използваме скъпи и отровни препарати или пък излишни разходи за специалисти.  

1) Отпушване на канали, тоалетни и мивки с бутало.

Това е един от най - лесните и благонадеждни начини, чрез който можем да се справим сами с проблема - запушеният канал, мивка или тоалетна.
Поставете буталото края на тръбата на канала (отвора на тоалетната или мивката) и с интензивни движения нагоре - надолу ще предизвикате налягане на водата, което ще доведе до отпушване на целта.  

каналДО, денонощно отпушване на запушени канали в София и региона.

Отпушваме запушени канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. в София и региона. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на канали. Потърсете каналДО.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита - обадете на каналДО.

2) Отпушване на канали със сода бикарбонат (хлебна сода) и оцет.

В мивката (канала) се изсипва ¾ от чаена чаша пълна със сода бикарбонат, след което добавяме половин чаена чаша винен оцет върху содата и веднага покриваме с плоска чиния. Изчакваме 40 минути, след което сипваме 2 литра вряща вода и се оставя да тече топла вода за 4-5 минути.  

3) Отпушване на канали с кока кола

Един от най - странните продукти, с които ще Ви посъветваме да се опитате да отпушите канала у дома е кока колата. Тази изключително обичана напитка от деца и възрастни има изключително действие, а използването и за отпушване на затлачени мивки и канали е много лесно.
1 литър кока кола се изсипва в мивката ( тоалетната чиния или канала) и се оставя да подейства през нощта, сутринта се залива с вряла вода, при леки запушвания ефекта е невероятен, а като страничен ефект от обработката с тази течност получавате и бляскава мивка или тоалетна чиния.  

каналДО, денонощно отпушване на запушен канал в София и региона.

Отпушваме запушени канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. в София и региона. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на канали. Потърсете каналДО.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита - обадете на каналДО.

4) Отпушване на канали със сода бикарбонат, винен оцет и сол.

Този метод е подходящ за трудно оттичаща се мивка/канал. В суха мивка се сипва равно количество сода бикарбонат, сол и със същото количество винен оцет се залива. Мивката се оставя за 10 - 15 минути за да може така получената смес да подейства. Накрая се залива с вряла вода.  

5) Отпушване на канал с аспирин.

В отвора на канала се поставят 2-3 таблетки аспирин, те се заливат със 2-3 супени лъжици оцет, непосредствено след оцета отвора на канала се затваря плътно и се изчаква около 5 минути. След което се промива с топла вода за да се премахне разтворената мръсотия. Този метод е ефикасен не само за отпушване на канала, но и премахва излизащата лоша миризма от канала.

В случай че усилията, които сте положили за отпушване на вашият канал не са получили очакваният успех и сте изгубили желание да се занимавате с досадния проблем или пък нямате свободно време за излишни загуба на нерви по отпушването на затлачения канал, може да се обърнете към нас.
Ние от каналДо с удоволствие ще се погрижим за вашият комфорт и уют във вашият дом. 

Нищо не помага при запушен канал?
Потърсете каналДО

Описаните методи в този сайт са интересни но не винаги са ефективни при реално запушване. Домашните средства са по-скоро за профилактика отколкото способ за справяне със запушен канал. Когато нищо не помага, това означава че имате сериозно запушен канал. В такъв случай е най-добре да потърсите професионалисти.  В противен случай има огромна вероятност само да утежните запушването. Потърсете ни.

С каналДО се работи лесно. Независимо колко проблемно е запушването ние ще се радваме да помогнем по възможно най-добрият, бърз и ефективен начин. След позвъняване ще можем да ви информираме колко бързо можем да изпратим екип до обекта.

За бързо, лесно и евтино решение на проблеми с канализацията позвънете на каналДО.

Заявете на телефон: 0899 828 158 | 0886 71 56 35