Денонощно отпушване на шахти.

От канал ДО сифон - каналДО

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1)  0886 71 56 35

24/7 почистване на шахти в София и региона, обадете се.
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Професионална техника, бързо, лесно, евтино. Ако имате запушена шахта не губете време, не оставяйте проблема да се задълбочи - звъннете на професионалистите от каналДО.

Обадете се за посещение от експерти в района на София ( само 30 лева за оглед ).
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Заявете на телефон:
0899 828 158 | 0886 71 56 35

Търсите решение за отпушване на шахта?

Ние от каналДО предлагаме професионално отпушване на шахти. Бърза реакция 24х7. каналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на шахта. Потърсете каналДО.

Ако шахтата е за отпушване , не губете време а потърсете специалисти. Потърсете ни, разполагаме с техника за отпушване на шахти.

каналДО - денонощно почистване на шахта.

24/7 денонощно почистване на шахта за София и региона.
Имаме повече от 8 години опит в почистването на шахти.
Заявете на телефон: 0899 828 158 | 0886 71 56 35

каналДО почистване на шахти - денонощно отпушване на шахти.

Помните ли онези големи кръгли капаци по улиците, пред къщите и блоковете?

Това са канални шахти, така наречените още ревизионни отвори на канализацията. Точно през тях имаме възможност да отпушваме и да проверяваме каналите дали работят добре. Но какво става ако каналът в шахтата е запушен, а шахтата наводнена и непредходна?

Такова, отпушване на шахта се извършва със специализирана техника която позволява проникване в канала на шахтата. Освен тези по улиците, има канални шахти в мазетата на сгради. Някои канални шахти са много плитки от 50 до 70 см. дълбочина , при тях е възможно да се използва и преносима механична машина за отпушване на плитки канални шахти. Други, не до там плитки шахти могат да достигнат дълбочина от 2 до 6 метра. За отпушване на шахти които са големи и дълбоки, се налага използването на хидро-машини за отпушване на шахта. В зависимост от състояниет, преди отпушването може да се наложи почистване на шахта. Така би се предотвратило евентуално пренасяне на проблема на вътре по канализацията. Това почистване на шахти може да се извърши или през пълната и запушена шахта, или през съседна която е празна и дава възможност да се насочи машинна дюза вътре в канала по посока към запушената канална шахта. Не се притеснявайте ако имате запушена канална шахта - Какъвто и да е проблемът ние ще го решим, каналДО разполага с модерна и професионална техника за отпушване на шахти. Потърсете каналДО за отпушване на шахта.

Нали не искате да затънете в канална шахта, вече пълна с фекална вода? За почистване на шахти потърсете професионалисти, обадете се на каналДО при нужда от почистване на шахта.

каналДО - денонощно почистване на шахти.

24/7 денонощно отпушване на шахти за София и региона.
Заявете на телефон: 0899 828 158 | 0886 71 56 35

Нужда от почистване на шахти? Потърсте ни.

Не се опитвайте сами да почистите шахата, има риск да затънете до шия в шахта пълна с отходна вода. Потърсете нас за тази работи. Ние предлагаме професионално почистване на шахти. Бърза реакция 24х7. каналДО разполага с техника и специалисти за почистване на шахта. Потърсете каналДО.

Ако шахтата е за почистване, не губете време а потърсете специалисти. Ние разполагаме с техника за почистване на шахти чрез която нашите техници бързо и лесно ще се справят с проблемната шахта.

каналДО, денонощно почистване на шахта.

Отпушваме канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за почистване на шахти. Потърсете каналДО.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита - обадете на каналДО.