Денонощно отпушване на сифони.

От канал ДО сифон - каналДО

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1)  0886 71 56 35

24/7 отпушване на сифони в София и региона, обадете се.
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Професионална техника, бързо, лесно, евтино. При запушен сифон не губете време, не оставяйте проблема да се задълбочи - звъннете на професионалистите от каналДО.

Обадете се за посещение от експерти в района на София ( само 30 лева за оглед ).
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Заявете на телефон:
0899 828 158 | 0886 71 56 35

Търсите решение за отпушване на сифон?

Потърсете ни когато запушен сифон ви създава проблеми. Не се опитвайте да го отпушите сами, това може да доведе до по-големи проблеми. За отпушване на сифон потърсете каналДО. Ние предлагаме професионално отпушване на сифони. Бърза реакция 24х7. Обадете се.

Какво е сифон и как може да се запуши?

Сифонът представлява S- образна хидравлична система от тръби с входен и изходен отвор. Благодарение на своята форма, сифонът задържа неприятните миризми и не им позволява да се разпространяват във вашите помещения. Друга много важна роля, която сифонът изпълнява е задържането на малки обекти (коса, храна и др.), което предпазва канализационните тръби от запушване.  Има случаи обаче в които сифонът не е достатъчен да възпре запушването и такова се получава навътре по канализацията след сифона. При налице такова запушване е добре да не предприемате нищо а да се обърнете към специалисти за да може запушването да се обработи със специализирана техника. Потърсете каналДО за отпушване на сифони в София и региона.

Как се разбира, че има запушен сифон?

1. Бавно оттичане на водата в канала.
При появата на по - бавно оттичаща се от нормалното вода във вашата мивка, баня, душ - кабина или вана е важно да се реагира, тъй като това е признак на проблем с канала.

2. Шумове и миризма от канализационните тръби.
При поява на неприятна миризма или шум, идващи от вашата мивка, тоалетна или душ, потърсете консултация, тъй като това е сигурен знак за запушен канал.

3. Задържане на вода в мивката или банята
Появата на задържана вода в мивката и банята или не оттичането им са признак на запушена канализация. 

каналДО, отпушване на сифони.

Каналът при сифонът в банята пак е запушен? Опитахте да го отпушите с препарати на химична основа, опитахте и механично, с жила и различни подобни способи, но пак не пропуска?

Не се тревожете, потърсете КаналДО. Често, запушеният канал на сифона е сигнал за по-големи проблеми с канализацията. Не опитвайте да го отпушвате с препарати на химична основа - това са препарати за превантивна профилактика преди канала при сифона да се е запушил. Това не са средства за прилагане върху вече запушен канал. При възникнала необходимост от отпушване на сифони, такива препарати отмиват и най-дребните остатъци още по-навътре по канализацията, всъщност така наслагват остатъци и дозапушват каналът. Същият е ефекта и при опитите механично, с помощта на дълго парче тел или жило, да се опитате да избутате наслагването по канализацията. Често, това не помага, а дозапушва канализацията. Не утежнявайте ситуацията и не чакайте моментът на тотално запушване. При нужда от отпушване на сифон потърсете каналДО. Ние от каналДО разполагаме с необходимото да помогнем бързо и лесно при необходимост от отпушване на сифони ... 

каналДО - денонощно отпушване на сифон.

24/7 денонощно отпушване на сифон за София и региона.
Имаме повече от 8 години опит в отпушването на сифони.
Заявете на телефон: 0899 828 158 | 0886 71 56 35

Повече за сифона, какви видове сифони има и как да ги отпушим?

Има различни видове сифони в зависимост от мястото, на което са монтирани и начинът по който се оттичат. Отпушването на запушен канал на сифон от всеки от тези видове изисква различни способи и мерки...  

1. Класически сифони - това сифоните, които най - често се използват за кухненски мивки. Отпушването на канала на този вид сифони е лесно, поради лесната достъпност и простото им устройство. При запушване на такъв тип сифон, проблема може лесно да бъде отстранен - чрез разглобяване и почистване. В случай, че нямате време за отпушване на вашият сифон в кухнята, запушването се окаже след сифона или не желаете да се занимавате с тази задача можете да ни потърсите, ние от каналДО с удоволствие бихме ви помогнали ви помогнали.

2. Подов сифон със странично оттичане.

- Сифоните със странично оттичане, са тези при които S-образната извивка, която задържа водата и не позволява на миризмата от канала да прониква в помещението в което се намира канала се реализира чрез пластмасов конус. При този вид сифони, подготовката за отпушването се осъществява чрез премахване на решетката на сифона, след което се маха конуса и непосредствено след това може да се види отвора, през който се вкарва специална спирала или тел за отпушване. Не разглобявайте сами - потърсете специалистите на каналДО за отпушване на запушен сифон и канал при сифона.

- Друг вид сифон със странично оттичане е роговият сифон. Този тип сифони имат вторичен отвор отгоре, който по принцип е затапен, за да не излиза миризма през него и точно през този отвор се извършва отпушване на сифона. Характерно е че има вътрешна преграда, и за да се вкара спиралата за отпушване през този отвор, трябва да се мине над преградата, за да се влезе в тръбата, която е свързана към сифона, в противен случай няма да може да се отпуши канала.

3. Подов сифон с долно оттичане. Най-вероятно вече имате такъв в банята. Този вид сифони са широко разпространени и са с по-просто устройство и сравнително лесни за отпушване тъй като е елементарно да се вкара инструмента, с който ще се извършва отпушването на сифона. При съпротива, инструмента се завърта в едната или другата посока, за да се достигне запушеният участък.  

каналДО, денонощно отпушване на сифони.

Отпушваме канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на сифони. Потърсете каналДО.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита - обадете на каналДО.